FENA biznis     | 14.10.2020. 11:37 |

INTERA TP najavila novi program za buduće i sadašnje poduzetnike

FENA Saopćenje

MOSTAR, 14. listopada - Svaki početak je uvijek težak. Biti poduzetnik daleko je više od tako često prikazane fotografije sa žaruljom iznad glave. Izazovi s kojima se suočavaju osobe i timovi s poslovnim idejama u ovim su vremenima još i veći, a adekvatna podrška potrebnija nego ikada. Upravo je zato pravo vrijeme za najavu novog programa INTERA Tehnološkog Parka namijenjenog svima s poslovnim idejama, ali i onima koji tek maštaju o potencijalnoj poduzetničkog karijeri.
Imaš poslovnu ideju? Zanima te leži li u tebi poduzetnik/-ca?

Ako su tvoji odgovori na bilo koje od dva gore postavljena pitanja potvrdni, onda stranice INTERA Tehnološkog Parka odmah spremi kao favorite!

Zašto? Uskoro INTERA TP otvara prijave za sudjelovanje u inovativnom testiranju koje će tim stručnjaka iz MENSE provesti u dvije faze. Svima dobro poznat test osobnosti i inteligencije te potpuno novorazvijeni test kreativnosti dat će ti priliku da preispitaš vlastite poduzetničke preferencije, ali i da otkriješ svoje mogućnosti za razvoj poslovnih ideja.
Nakon testiranja ćeš dobiti mogućnost sudjelovanja u intenzivnom regionalnom programu namijenjenom startup timovima i poduzećima. Očekuje te regionalni trening u Mostaru, kvalitetne edukacije iz ključnih poslovnih područja te studijsko putovanje i susret s investitorima u Hrvatskoj. Naučit ćeš puno toga o poduzetništvu, poslovnom modelu, financijama, marketingu i mnogo čemu drugom, a svoju ćeš ideju prezentirati pred investitorima i stručnom komisijom u Sisku.
Tvoj put prema uspjehu neće stati na prezentaciji!

Tri najbolje ideje iz Bosne i Hercegovine dobit će priliku za realizaciju vlastitih crowdfunding kampanja. INTERA Tehnološki Park će te povezati sa stručnjacima koji će ti pomoći tvoju ideju pretočiti u video materijal koji će plijeniti pažnju na popularnim crowdfunding platformama, a podršku ćeš dobiti i kroz promociju tih kampanja. Ni u jednom trenutku nećeš biti prepušten sam sebi, a tim INTERA Tehnološkog Parka će se pobrinuti da ideje prerastu u buduća startup poduzeća.

Ovaj program INTERA Tehnološki Park organizira kroz projekt CROWN sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije. Zahvaljujući tomu, sudjelovanje u svim aktivnostima je potpuno besplatno tako da nemaš izgovor da se ne prijaviš čim na stranicama INTERA TP-a ugledaš link!

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo