Stranačke aktivnosti     | 13.10.2020. 08:10 |

Saopćenje za javnost Stranke penzionera/umirovljenika

FENA Saopćenje

Obavještavamo javnost i posebno penzionersku populaciju da je na današnjoj sjednici Izbornog štaba Stranke penzionera donešena ODLUKA  da ova stranka neće zakazivati i održavati predizborne skupove kako je to do sada bila predizborna praksa.

Ova ODLUKA je donesena na osnovu sugestija i prijedloga naših članova iz medicinskog sektora a sve u cilju zaštite građana i penzionera od zaraze COVID-19 (Korona virusa).

Stranka penzionera ima pripremljen Plan kako informisati i upoznati građane i penzionere sa našim Izbornim Programom i kandidatima.

U tom cilju molimo sve da redovno prate našu FB str. GO Stranke penzionera/umirovljenika Zenica, Zenica blog i dr. portale, RTV Zenica, N1 i druge TV kuće kao i printane medije. 

Pored toga putem naših aktivista dostavićemo vam naš Program i ostale promotivne materijale.

Za javnost u užem gradskom jezgru postavićemo više INFO PULTOVA gdje će građani uz poštivanje mjera zaštite moći razgovarati sa našim kandidatima, Nosiocem liste i Kandidatom za gradonačelnika.

ISPUNIMO NAŠU GRAĐANSKU DUŽNOST I ZAŠTITIMO SE OD ZARAZE !

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta