Stranačke aktivnosti     | 12.10.2020. 13:27 |

Priopćenje za javnost HNS-a

FENA Saopćenje

Mostar, 12. listopada 2020. godine

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Održan inicijalni sastanak Organizacijskog odbora za pripremu i realizaciju programa obilježavanja ''25 godina Daytonskog mirovnog sporazuma''

U prostorijama Hrvatskog narodnog sabora u Mostaru danas je pod predsjedanjem predsjednika HNS-a dr. Dragana Čovića održan inicijalni sastanak Organizacijskog odbora za pripremu i realizaciju programa kojim će se obilježiti 25 godina Daytonskog mirovnog sporazuma.

Projekt, koji će svojim sadržajem obuhvatiti okrugle stolove, stručna izlaganja, tematske sjednice i konferencije diljem Bosne i Hercegovine i europskih institucija, svečano će upriličiti 25. godišnjicu potpisivanja Sporazuma, a uz sudjelovanje brojnih političkih dužnosnika i stručnjaka iz Bosne i Hercegovine, Europske unije i svijeta.

Inicijalni sastanak Organizacijskog odbora, upriličenog 12. listopada 2020. godine, razmatrao je planirane aktivnosti, kao i imenovanje članova Odbora te usvajanje koncepta i Radne agende.

Ured za informiranje HNS-a

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom