Stranačke aktivnosti     | 09.10.2020. 15:28 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Opštinski odbori Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progresa u Modriči potpisali su danas koalicioni sporazum o podršci kandidaturi Jovice Radulovića iz SDS-a za načelnika opštine na predstojećim izborima.

Sporazumom je definisano i koaliciono djelovanje ovih stranka prije i nakon lokalnih izbora, rečeno je na ceremoniji potpisivanja sporazuma kojoj su prisustvovali predsjednici SDS-a Mirko Šarović i PDP-a Branislav Borenović.

Šarović rekao je da je Radulović dobar izbor, ocijenivši da su u Modriči nakon 16 godina "potrebne promjene".

On kaže da očekuje pobjedu SDS-a i PDP-a na lokalnim izborima u Modriči, kao i dobre rezultate u Brodu, Derventi i Šamcu.

Borenović je rekao da će Radulović imati podršku svih članova i simpatizera PDP-a i da je Modriča posljednja opština u Republici Srpskoj u kojoj je potpisan sporazum PDP-a i SDS-a o saradnji prije i poslije izbora.

"Dogovor sa SDS-om traje dugo, iskren je i ide u pravcu da ove stranke konačno osvoje vlast u Modriči", rekao je Borenović.

Radulović je rekao je da će SDS i PDP djelovati zajedno i da je sporazum otvoren i za druge političke subjekte i pojedince.

On je dodao da od političkih partija, kao i ostala tri kandidata za načelnika Modriče očekuje korektnu kampanju.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!