Bosna i Hercegovina     | 09.10.2020. 15:41 |

Šesto izdanje Tech Hosted by LANACO konferencije 15. oktobra

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 9. oktobra (FENA) - Najveća multivendorska konferencija u Bosni i Hercegovini, Tech Hosted by LANACO bit će održana 15. oktobra pod sloganom “Go Beyond Digital“, saopšteno je iz ove kompanije.

Šesti Tech hosted by LANACO 2020 bit će održan kao jednodnevni live događaj. I ove godine okuplja stručnjake iz oblasti IT industrije i najveća imena u oblasti tehnoloških inovacija, kao što su Lenovo, Kaspersky, Veeam i DellEMC.

Pored predstavljanja tehnoloških rješenja globalnih stručnjaka, na konferenciji će biti prezentovana i savremena rješenja domaćih stručnjaka iz oblasti vještačke inteligencije i mašinskog učenja namijenjena bankarskom sektoru, kao i IoT rješenja za revoluciju svakodnevnih ljudskih aktivnosti i promjenu načina poslovanja.

Konferencija je namijenjena svim predstavnicima poslovne zajednice, koji žele da uz pomoć savremenih tehnoloških rješenja poboljšaju svoje poslovne rezultate.

Više o konferenciji dostupno je na zvaničnom sajtu www.techhosted.ba, a zaintersovani za praćenje konferencije putem live stream-a, mogu se prijaviti prijaviti putem linka: http://prijave.lanaco.com/. Učešće na konferenciji je besplatno, najavili su iz kompanije LANACO. 

(FENA) L. A.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana