Bosna i Hercegovina     | 09.10.2020. 11:43 |

U Matičnom uredu Općine Centar od jučer u funkciji interaktivni panel

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 9. oktobra (FENA) - U okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na zapadnom Balkanu - ReLOaD, u četvrtak je u Matičnom uredu Općine Centar Sarajevo postavljen samostojeći interaktivni panel na dodir u cilju poboljšanja komunikacije između građana i lokalne vlasti.

Svrha interaktivnog panela je povezivanje građana sa općinskom upravom i dobijanje informacija o radu Općine. Dodirom ekrana otvara se poveznica sa digitalnim svijetom. Panel je postavljen s ciljem da bude pristupačan, jasan i jednostavan, saopćeno je iz Općine Centar.

Na njemu se mogu vidjeti informacije o projektima, javnim pozivima, aktima općine... kontaktima  i druge važne informacije za građane općine Centar, ali i šire.

Na ovaj način građani općine Centar će svakodnevno moći dobiti informacije o radu općinske administracije, ističu iz Općine. 

Općina Centar Sarajevo je partner u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na zapadnom Balkanu (ReLOaD), koji finansira Evropska unija, a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija. Opći cilj projekta je osnaživanje civilnog društva da aktivno sudjeluje u donošenju odluka.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije