FENA biznis     | 08.10.2020. 15:16 |

Sparkasse Bank prisutna 24 sata na online Regionalnom sajmu poslova

FENA Saopćenje

Od 07.-14. oktobra Sparkasse Bank je svim zainteresovanim kandidatima, koji vjeruju u sebe i žele postati dio ovog  tima, dostupna 24h na virtuelnom Regionalnom sajmu poslova putem svih (desktop/mobilnih) uređaja.

Za razliku od jednodnevnih fizičkih sajmova, virtualni sajam je za posjetioce aktivan 0 do 24, i nudi mogućnost pregleda mnogobrojnih otvorenih pozicija kod poslodavaca, ali i direktnu komunikaciju sa istima.

“Sparkasse Bank BiH već dugi niz godina daje prilike mladim ljudima i kroz timove stručnjaka uspješno ih mentoriše pružajući im mogućnost da se sretnu sa izazovima realnog tržišta. Mi vjerujemo u mlade ljude, prepoznajemo talente, razvijamo naše zaposlenike i uspješno integrišemo potencijale u poslovnu zajednicu. Virtuelni sajam izvrsna je prilika za poslodavce da pronađu potencijalne zaposlenike za svoj tim, ali i za kandidate koji mogu da komuniciraju sa poslodavcima u realnom vremenu, i svoj prvi razgovor za posao obave iz udobrnosti vlastitog doma i to uz samo nekoliko klikova.“, izjavila je Lejla Mulalić, Direktorica Direkcije za upravljanje ljudskim resursima.

Na online štandu Sparkasse Bank https://ba.regionalnisajamposlova.com/pavilion/Financije/stand/first svi zainteresovani kandidati koji žele postati dio tima mogu dobiti sve informacije o otvorenim radnim pozicijama, programima plaćenih studija i stipendija, kao i direktno putem Chat-a komunicirati sa predstavnicima Sparkasse Bank. 

 Kontakt informacije:

Direkcija za marketing,
komunikacije i kvalitet usluge

Sparkasse Bank dd
71000 Sarajevo, Zmaja od Bosne 7;
Tel.: +387 (0)33 280 394; 033 280 395;
Fax: +387 (0)33 280 394

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!