FENA.BIZ

Sparkasse Bank prisutna 24 sata na online Regionalnom sajmu poslova

Saopćenje, Foto FENA/Sparkasse Bank dd

Od 07.-14. oktobra Sparkasse Bank je svim zainteresovanim kandidatima, koji vjeruju u sebe i žele postati dio ovog  tima, dostupna 24h na virtuelnom Regionalnom sajmu poslova putem svih (desktop/mobilnih) uređaja.

Za razliku od jednodnevnih fizičkih sajmova, virtualni sajam je za posjetioce aktivan 0 do 24, i nudi mogućnost pregleda mnogobrojnih otvorenih pozicija kod poslodavaca, ali i direktnu komunikaciju sa istima.

“Sparkasse Bank BiH već dugi niz godina daje prilike mladim ljudima i kroz timove stručnjaka uspješno ih mentoriše pružajući im mogućnost da se sretnu sa izazovima realnog tržišta. Mi vjerujemo u mlade ljude, prepoznajemo talente, razvijamo naše zaposlenike i uspješno integrišemo potencijale u poslovnu zajednicu. Virtuelni sajam izvrsna je prilika za poslodavce da pronađu potencijalne zaposlenike za svoj tim, ali i za kandidate koji mogu da komuniciraju sa poslodavcima u realnom vremenu, i svoj prvi razgovor za posao obave iz udobrnosti vlastitog doma i to uz samo nekoliko klikova.“, izjavila je Lejla Mulalić, Direktorica Direkcije za upravljanje ljudskim resursima.

Na online štandu Sparkasse Bank VIDEO svi zainteresovani kandidati koji žele postati dio tima mogu dobiti sve informacije o otvorenim radnim pozicijama, programima plaćenih studija i stipendija, kao i direktno putem Chat-a komunicirati sa predstavnicima Sparkasse Bank. 

 Kontakt informacije:

Direkcija za marketing,
komunikacije i kvalitet usluge

Sparkasse Bank dd
71000 Sarajevo, Zmaja od Bosne 7;
Tel.: +387 (0)33 280 394; 033 280 395;
Fax: +387 (0)33 280 394

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.