Ekonomija     | 08.10.2020. 15:00 |

Telemach - Deset godina zajedno gradimo budućnost BiH

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 8. oktobra (FENA) - Kompanija Telemach objavila je danas da poslovni uspjeh počiva na dobroj i efikasnoj komunikaciji, inovativnim idejama, ali da zavisi i od pravih, stabilnih partnera, te da već 10 godina predano rade na unapređenju telekomunikacija, a samim tim i privrede u BiH.

- Zahvaljujući stalnom usavršavanju osiguravamo usluge vrhunskog kvaliteta kroz fleksibilna rješenja potpuno prilagođena potrebama poslovanja. Već 10 godina nas pokreće ideja da svakoga dana budemo bolji, kako u servisima koje pružamo i tehnologiji koju unapređujemo, tako i u podršci i posvećenosti zajednici - navode iz te kompanije.

Dodaju da ih ulaganja u društveno odgovorne projekte čine ponosnim partnerom u razvoju društva i  zato s ponosom ističu da su njihove dosadašnje investicije u rast i razvoj iznosile 341 milion KM.

- Istovremeno, rasli smo i kreirali nova radna mjesta za naše sugrađane. Od početnih 112, u Telemachu danas radi više od 665 profesionalaca, uz više od 300 uposlenih kod naših kooperanata,  u 168 općina širom BiH. Za 10 godina, zajedno smo postigli mnogo. Ipak, najbolje je tek pred nama - kaže se u saopćenju iz Telemacha.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'