Bosna i Hercegovina     | 05.10.2020. 11:16 |

Čavara prosvjetnim djelatnicima čestitao Svjetski dan učitelja

FENA Saopćenje

MOSTAR, 5. listopada (FENA) - U povodu Svjetskog dana učitelja predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavara uputio je prigodnu čestitku svim prosvjetnim djelatnicima u BiH.

"Drage naše učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, profesorice i profesori, odgajateljice i odgajatelji, čestitam vam Svjetski dan učitelja.

Zahtjevi i izazovi s kojima se svakodnevno susrećete su veliki i uistinu je potrebno puno entuzijazma i ljubavi za vaše plemenito zvanje i nadasve odgovoran poziv, kako bi naša djeca, na kojima je budućnost, usvojila potrebna znanja i sposobnosti, te izrasla u vrijedne, sposobne i odgovorne osobe spremne za obavljanje važnih poslova i dužnosti.

Vaša uloga u našem društvu od iznimnog je značaja i zasigurno je potrebna veća potpora vašem radu, kao i poboljšanju uvjeta za rad, kako biste mogli što kvalitetnije učenicima prenijeti znanja koja će biti primjenjiva u svakodnevnom životu i prilagođena izazovima budućnosti.

Uz iskrenu zahvalu na vašem trudu, radu i potpori koju pružate učenicima, kao i na tome što škole činite mjestima u kojima se djeca osjećaju dobrodošlima i sretnima, još jednom vam čestitam 5. listopada, Svjetski dan učitelja", stoji u čestitki predsjednika FBiH.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana