Sport     | 04.10.2020. 19:18 |

Austrijski sportisti poslali emotivnu poruku Sarajevu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 4. oktobra (FENA) - Pismo gradonačelnika Sarajeva upućeno svim sportistima BiH i svijeta, kao i saznanje da će Olimpijski muzej uskoro ponovo otvoriti svoja vrata, obradovalo je mnogobrojne sportiste koji su svoje oduševljenje, zahvalu gradonačelniku i čestitku poslali kroz video poruku.

Nažalost zbog pandemije koja još traje mnogi sportisti neće moći doći u Sarajevo, ali ih nepovoljne okolnosti nisu spriječile da na simboličan način podrže ovu sjajnu priču čiji sudionici i jesu.

Tako su austrijski sportisti povodom otvaranja Olimpijskog muzeja poslali emotivnu poruku Sarajevu.

- Čestitam Gradu Sarajevu na ponovnom otvaranju Olimpijskog muzeja...Tridesetpet godina nakon Zimskih olimpijskih igara, održanih 1984. godine, uradili ste odličan posao i nadam se da ću se nekada vratiti u Sarajevo...Lijepo je čuti da se olimpijska baština u Sarajevu čuva i nakon Olimpijskih igara održanih 1984...Veoma mi je drago zbog ponovnog otvaranja Olimpijskog muzeja u Sarajevu, i dalje se dobro sjećam EYOF-a 2019. To mi je, vjerovatno, bila jedna od najemotivnijih sedmica u životu... - samo su neke od emotivnih poruka sportista, saopćeno je iz Grada Sarajeva.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo