Servisne informacije     | 03.10.2020. 14:48 |

Sutra ujutro oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, u ostatku dana sunčano

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3. oktobra (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra se u ranim jutarnjim satima očekuje oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. U ostatku dana pretežno sunčano.

Dio prijepodneva ponegdje na krajnjem istoku i jugoistoku zemlje, a u večernjim satima u Hercegovini, može biti još slabe kiše ili pokoji lokalni pljusak. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu do 22, a dnevna od 22 do 28 stepeni.

U Sarajevu u ranim jutarnjim satima oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. U ostatku dana pretežno sunčano i bez padavina. Jutarnja temperatura oko 15, a dnevna oko 24 stepena.

U Bosni i Hercegovini danas je bilo umjereno do preteženo oblačno vrijeme. U večernjim satima i u noći sa subote na nedjelju očekuje se kiša, pljuskovi i grmljavina. Padavine lokalno mogu biti i intenzivnije.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 10 stepeni, Ivan-sedlo 20, Livno 21, Grude, Široki Brijeg, Sokolac 23, Bugojno, Trebinje 24, Mostar, Sarajevo 25, Neum 26, Bihać, Prijedor, Srebrenica, Zenica 27, Sanski Most, Tuzla 28, Banja Luka 29 i Bijeljina, Doboj, Gradačac, Zvornik 30 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH. 

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo