Kultura     | 02.10.2020. 10:07 |

Havranek: Sveučilište u Mostaru u fazi je ozbiljnog razvoja

FENA Saopćenje

MOSTAR, 2. listopada (FENA) - Ravnateljica Agencije za znanost i visoko obrazovanje Republike Hrvatske Jasminka Havranek u sklopu radnog posjeta Sveučilištu u Mostaru (SUM) obišla je televiziju te obrazovne institucije.

Glavni cilj ovog radnog posjeta bio je utvrditi je li SUM na odgovarajući način ispunio preporuke Agencije za narednu reakreditaciju.

Havranek je tom prigodom istaknula kako su ovakvi projekti od iznimnog značaja za modernizaciju visokoškolskih obrazovnih procesa i naglasila kako je Sveučilište u Mostaru u fazi ozbiljnog razvoja.

- S obzirom da se radi o jednom relativno mladom sveučilištu rekla bih da su teški momenti prošli i da smo sada u fazi jednog ozbiljnog razvoja, utemeljenog prvenstveno na vrlo bliskim vezama sa sveučilištima u Hrvatskoj, ali kako vidim iz materijala i sa sveučilištima u Europi, što me jako veseli. Uvijek sam držala da je internacionalizacija nešto što doprinosi boljem razumijevanju i našem predstavljanju svijetu i da na taj način zapravo možemo stvoriti jednu novu dimenziju - zaključila je Havranek.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta