Sport     | 30.09.2020. 08:40 |

Judo klub 'Borsa' provodi 'Beactive' program u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 29.rujna (FENA) - U povodu Europskog tjedna sporta, koji traje 23. do 30.rujna, Sportski kolektiv grada Mostara Judo klub "Borsa" danas će provesti "Beactive" program pod nazivom "Super Leo te zove… Budi fit!".

Program će biti održan u parku "Zrinjevac", u vremenskom razdoblju od 16 do 20 sati.

Borsa spomenuti događaj organizira u suradnji s Europskom komisijom i Federalnim ministarstvom kulture i sporta, a cilj projekta je poticanje ljudi na bavljenje sportom te su u projektne aktivnosti uključeni i fitness treneri i nutricionisti, kao i razni animatori i volonteri.

"U okolnim zemljama Europski tjedan sporta i bogati popratni događaji posljednjih godina dobivaju na sve većem značaju i okupljaju velik broj sudionika, a organizatori spomenute sedmodnevne manifestaciju su središnji državni uredi za sport koji ulažu velika financijska sredstva na promociju sporta kako bi potakli ljude na bavljenje tjelesnom aktivnošću,a na taj način i zdravijim načinom života.

Ove godine Judo klub "Borsa" dobio je zadatak da približi sport i značaj bavljenja tjelesnom aktivnošću građanima grada Mostara" priopćili su organizatori.

Program će biti raznovrstan, a svim sudionicima i prolaznicima omogućiti će se besplatni savjeti fitness trenera o važnosti tjelesnog vježbanja, besplatni savjeti sa nutricionistom, aktivnosti za djecu, vježbice i igrice sa Super Leom i Lola Klaunovima, aktivnosti za odrasle (fitness izazovi), degustacija zdravih prirodnih sokova, druženje uz glazbu i slične aktivnosti.

Organizatori su pripremili i mnoge simpatične i zdrave nagrade za sve sudionike, navodi se u priopćenju.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta