Stranačke aktivnosti     | 25.09.2020. 17:10 |

Priopćenje za javnost GO HDZ-a BiH Mostar

FENA Saopćenje

9. proširena sjednica Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar

Dr. Mario Kordić: Čast je biti nositeljem liste stručnih i nekompromitiranih Mostarki i Mostaraca

U petak 25. rujna 2020. godine, u Domu HDZ-a BiH održana je 9. proširena sjednica Gradskoga odbora HDZ-a BiH Mostar, kojoj su pored članova Gradskoga odbora nazočili i predsjednici temeljnih ogranaka Gradske organizacije, uz obavezno pridržavanje svih epidemioloških mjera na snazi.

Tema sjednice, kao i ranije, bile su brojne pripremne radnje u ovome nadolazećem razdoblju za Lokalne izbore za Gradsko vijeće Grada Mostara 20. prosinca 2020. godine.

Sjednicu je otvorio i vodio predsjednik Gradskoga odbora Slaven Zeljko, koji je u svom inspirativnom i emotivnom uvodnom govoru naglasio važnost trenutka u kojem se cijela Gradska organizacija HDZ-a BiH Mostar trenutno nalazi, posebno istakavši snažnu potrebu za zajedništvom hrvatskoga naroda u cjelini i priliku za sve istinske Mostarce da konačno izaberu Gradsko vijeće Grada Mostara u nedjelju 20. prosinca po novim pravednim i demokratskim izbornim pravilima, za koja smo se morali sami izboriti.

Proširenoj sjednici je nazočio i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, dok se nazočnima predstavio dr. Mario Kordić, nositelj Gradske liste HDZ-a BiH za Gradsko vijeće Mostara (Gradska izborna jedinica 199). U svom govoru, dr. Kordić je istakao čast biti nositeljem liste stručnih i nekompromitiranih ljudi koji vole ovaj grad, te svoju nedvojbenu spremnost za sve izazove koji stoje pred HDZ-om BiH kao najsnažnijom političkom organizacijom u Gradu Mostaru.

U nastavku sjednice, ponovno je naglašena izuzetna važnost registracije birača izvan BiH za predstojeće lokalne izbore. Upućen je poziv svim brojnim biračima Mostarcima Hrvatima, koji iz bilo kojeg razloga neće biti ovdje u Mostaru na dan izbora 20. prosinca, da iskoriste svoje građansko i biračko pravo i izvrše registraciju internetskim putem za glasovanje u odsustvu. Krajnji rok za registraciju birača za glasovanje u inozemstvu ističe u utorak 6. listopada 2020. godine.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana