Bosna i Hercegovina     | 25.09.2020. 12:51 |

Špirić čestitao Aleksi Bečiću izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 25. septembra (FENA) - Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Nikola Špirić čestitao je Aleksi Bečiću izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore.

- Povodom Vašeg izbora na mjesto predsjednika Skupštine Crne Gore, zadovoljstvo mi je da Vam, u ime Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime, uputim najiskrenije čestitke.

Parlamentarna skupština Bosne i Hercegovine i Skupština Crne Gore imaju iskrene prijateljske odnose i sa zadovoljstvom očekujem unapređenje saradnje između naših parlamenata s ciljem promovisanja pitanja od zajedničkog interesa.

Našu saradnju smatram veoma značajnom za razvoj dobrosusjedskih odnosa i promociju politike mira i stabilnosti u regionu, kao i za društveni i ekonomski razvoj naše dvije zemlje.

Koristim ovu priliku da Vam zaželim dalji napredak u razvoju parlamentarne demokratije, te sveukupni prosperitet Crne Gore - kaže se u Špirićevoj čestitki, prenosi Sektor za odnose s javnošću PSBiH.



(FENA) L. A.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'