Stranačke aktivnosti     | 23.09.2020. 11:56 |

Saopćenje za javnost Naše stranke

FENA Saopćenje

Naša stranka Tuzla: Tražimo hitnu smjenu Zlatka Kovačevića zbog verbalnog ponižavanja građana

Naša stranka Tuzla traži hitnu ostavku Zlatka Kovačevića, pomoćnika gradonačelnika za inspekcijske poslove zbog verbalnog vrijeđanja jednog od građana koji mu se obratio službeno.

„U službenom odgovoru građanina koji mu se obratio pismom naziva budalom, drskim i bezobraznim. Uz potpis stoji i pečat Grada Tuzle.

Ovakvo ponašanje je degradirajuće za grad Tuzlu i pokazatelj je bahatosti ljudi iz vlasti te nepoštivanja onih koji pune budžet. 

Zlatko Kovačević mora pod hitno podnijeti ostavku. Ako ne želi, onda mora biti smijenjen. Nazivati bilo kojeg građanina ili građanku Tuzle budalom, drskim i bezobraznim, savjetovati mu da ide na liječenje, i to u ime Grada, koristeći njegov službeni pečat, uvreda je za sve Tuzlanke i Tuzlake.

Smjena Kovačevića pokazala bi da je ovo incident a ne nešto što gradska vlast podržava. Grad bi, kao institucija, spasio svoj ugled i dao opomenu svima drugima da ne zloupotrebljavaju položaj gradskih službenika i obilježja Grada.“

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta