Stranačke aktivnosti     | 21.09.2020. 11:12 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Skandalozna je i sramna izjava srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika o nedavnom događaju gdje su asfaltirani neki putevi, nakon čega su članovi SNSD-a “lupali i lomili rebra” članovima SDS-a. O čemu mi pričamo u 21-om vijeku? – upitala je Maja Dragojević-Stojić, član Predsjedništva SDS.

„Asfalt koji se obično obećava i realizuje samo pred izbore i na taj način se mažu oči narodu i kupuje izborna volja građana, u svakoj normalnoj zemlji se podrazumijeva i smatra osnovnom potrebom?“- istakla je članica Predsjedništva SDS.

Maja Dragojević-Stojić je naglasila da će Dodik očigledno i ovu izbornu kampanju nastupati kao stend ap komičar i „uveseljavati“ javnost svojim crnim humorom.

„Očigledno ćemo i u kampanji za lokalne izbore 2020. imati nastavak loših fora još lošijeg komičara Milorada Dodika sa turneje koja je započeta još 2018. godine. Neka „veliki humorista“ zna da se sve manje građana smije njegovim forama!“ – poručila je Dragojević-Stojić.

„Svemu ovom moramo stati u kraj i osuditi ovakve izjave, udruženim snagama doći do pobjede na predstojećim lokalnim izborima i na taj način zaustaviti politiku ucjena i oduzimanja osnovnih ljudskih prava i ono što je najvažnije, osloboditi se straha“ – zaključila je članica Predsjedništva SDS.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo