Magazin     | 19.09.2020. 10:18 |

Otvorene nominacije za ovogodišnji izbor 'Hercegovka godine'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 19. rujna (FENA) - Nominacije za izbor "Hercegovka godine" za 2020. godinu službeno su počele u petak od ponoći i trajat će do 10. listopada.

Dovoljna je samo jedna nominacija da nominirana osoba uđe u prvi krug glasovanja, pravo na sudjelovanje nemaju prošlogodišnje pobjednice, a nominacije, kao i glasovanje, odvijat će se isključivo putem e-mail adrese "hercegovkagodine2020@gmail.com", priopćio je Organizacijski odbor izbora "Hercegovka godine 2020".

"Sve ostale Hercegovke, neovisno o mjestu stanovanja i zanimanju, a koje krasi dobrota, plemenitost, snaga i ponos ovoga kraja su dobrodošle. Očekujemo i ove godine jednu lijepu priču kroz koju ćemo proslavljati i našu dragocjenu Hercegovinu i njene žene, koje su čuvarice ognjišta i praga, a zatim sve ostalo", ističu organizatori.

Nakon nominacija kreće prvi krug glasovanja koji će trajati od 11. do 18. listopada, a za natjecateljice koje prođu u sljedeći krug, čiji prolaz ovisi isključivo o broju pristiglih glasova, moći će se glasovati od 19. do 27. listopada.

Završni krug glasovanja, nakon kojega će se saznati pobjednice, kreće 28. listopada i trajat će do 11. studenog.

"Uvažavat će se samo kompletne prijave za nominacije pristigle na spomenutu e-mail adresu, odnosno koje uz potrebne podatke (ime i prezime, mjesto stanovanja, zanimanje , fotografiju te kratki opis) budu sadržavale i pristanak za sudjelovanje osobe koju nominirate. Nominirajte svoje Hercegovke i širimo na sve strane svijeta u ovim tegobnim vremenima pozitivnu energiju i radost jer nam je svima to prijeko potrebno", stoji u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom