Servisne informacije     | 09.09.2020. 14:23 |

U BiH sutra sunčano

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 9. septembra (FENA) - U Bosni će sutra preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle ili niske naoblake. U Hercegovini sunčano.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15 stepeni, na jugu zemlje do 22 stepena, a najviša dnevna uglavnom između 25 i 30, na jugu do 34 stepena. 

U Sarajevu je u jutarnjim satima moguća povećana niska naoblaka. Veći dio dana bit će sunčano. Najniža jutarnja temperatura oko 14, a najviša dnevna oko 29 stepeni.

U Bosni je danas prijepodne bilo dosta magle i niske naoblake. U drugoj polovini dana je bilo pretežno sunčano. U Hercegovini je danas bilo sunčano.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 15 stepeni, Ivan-sedlo 22, Sokolac 23, Bihać i Bugojno 25, Jajce, Sanski Most, Srebrenica i Tuzla 26, Banja Luka, Drvar, Gradačac, Prijedor i Sarajevo 27, Bijeljina, Doboj, Livno, Neum i Zvornik 28, Zenica 29, Široki Brijeg i Stolac 32, Grude, Mostar i Trebinje 33 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'