Sport     | 02.09.2020. 13:35 |

Završnica košarkaške Lige prvaka u Ateni od 30. rujna do 4. listopada

FENA Agencije

ZAGREB, 2. rujna (FENA) - Atena će biti domaćin završnog natjecanja košarkaške Lige prvaka od 30. rujna do 4. listopada.

Nakon odluke FIBA-e 12. ožujka da se otkažu dva međunraodna natjecanja zbog pandemije koronavirusa, upravni odbor košarkaške Lige prvaka je donio odluku 30. ožujka da se sezona 2019./2020. nastavi i zaključi sa završnicom na kojoj će se okupiti samo osam najboljih momčadi koje će odigrati po jednu utakmicu po knock-out sistemu.

Šest se momčadi već kvalifciralo na Final Eight: AEK (Grč), Casademont Zaragoza (Špa), ERA Nymburk (Češ), Hapoel Bank Yahav Jerusalem (Izr), San Pablo Burgos (Špa) i Türk Telekom (Tur). Zadnje dvije momčadi bit će određene nakon što se odigraju još dvije utakmice osmine finala i to između JDA Dijon (Fra)i Nizžnji Novgoroda (Rus) te između Iberostar Tenerifa (Špa) i Filou Oostendea (Bel), a one su na rasporedu 16. rujna.

Ovo je četvrta sezona košarkaške Lige prvaka, a utakmice će se igrati u dvorani Nikos Galis. Odluka o prisustvu gledatelja još nije donesena, javlja Hina.

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom