Stranačke aktivnosti     | 31.08.2020. 17:04 |

Saopćenje za javnost GDSBiH

FENA Saopćenje

Predsednik GDS BiH  Ibrahim Spahića u ime GDS BiH i svoje ime svim učenicama  i  učenicima koji sutra ,1.9.2020. prvi put ulaze  u školu i svima koji nastavljaju u školskim klupama i  učestvuju u  online  nastavi.

Ogromna je odgovornost roditelja i učitelja i profesora  i nadležnih ministartstava ,posebno,obrazovanja i zdravlja,,saobračaja ,prosvjetno- pedagoških  institucija i lokalnih zajednica  da sačuvaju  obrazovni sistem  u uslovima pandemije.

Imajući u vidu sadašnju situaciju u zemlji porebno je sve učiniti da svi u školi i kod kuće imaju jednake uvijete za svoj rad i obrazovanje.

Solidarnost i koordinacija i posvećenost najplemenitijem poslu  obrazovanja i vaspitanja su ključ uspjeha za sve i naročito za  generacije  nalmlađih koje žive  svoje djetinjstvo i mladost u  stresnim uslovima koje dijele sa svojim porodicama već šest mjeseci 

Pozivamo,sve da podržimo prve korake nove generacije i da svako na svoj način  osigura da osjete da su  sigurni u školskim klupama i kod kuće.

Pres GDS BiH..

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta