Bosna i Hercegovina     | 27.08.2020. 16:08 |

Vlada ZHŽ-a proglasila stanje nesreće zbog širenja koronavirusa

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 27. kolovoza (FENA) - Na prijedlog Županijskog stožera civilne zaštite Vlada Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) u četvrtak je donijela Odluku o proglašenju stanja nesreće na području te županije prouzrokovane širenjem zarazne bolesti koronavirusa (Covid-19). Odluka stupa na snagu danas.

"Smisao proglašenja stanja opasnosti jeste da se svi potencijali i sve službe, od ministarstava, tijela uprave, lokalnih stožera do onih organizacija na području naše županije s kojima Uprava civilne zaštite ima ugovor o zajedničkom djelovanju u slučaju potrebe spašavanja ljudi i materijalnih dobara, stave u funkciju",  pojasnio je predsjednik Vlade ZHŽ-a Zdenko Ćosić.

Na današnjoj sjednici Vlada je donijela i Uredbu o dopunama Uredbe o uvjetima i načinu davanja u zakup šumskog zemljišta u državnom vlasništvu i zasnivanju prava služnosti, kao i Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o dopuni Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva pravosuđa i uprave Zapadnohercegovačke županije, priopćeno je iz Vlade ZHŽ-a.

 

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'