Sport     | 27.08.2020. 12:28 |

Marinović: Ostaje žal jer nismo zaslužili da izgubimo

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 27. augusta (FENA) - Fudbaleri Sarajeva vratili su se danas u glavni grad BiH iz Bresta, gdje su sinoć poraženi od prvaka Bjelorusije Dinama sa 2:1 u susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu prvaka.

Po dolasku na sarajevski aerodrom šef stručnog štaba Vinko Marinović izjavio je da su svi u klubu razočarani zbog poraza koji, kako kaže, nisu zaslužili.

- Sigurno da smo razočarani radi ovog poraza, mislim da smo skoro čitavu utakmicu kontrolisali i bili bolja ekipa. Jedino što nije bilo na nivou, jeste to otvaranje kako prvog, tako i drugog poluvremena. Na kraju ostaje žal, jer mislim da nismo zaslužili izgubiti ovu utakmicu. Što se tiče suđenja, nikada to nisam komentarisao, pa tako neću ni sada, a moj neodlazak na pres-konferenciju je odluka koja je donesena na nivou Kluba - rekao je Marinović.

Sarajevo je pretrpjelo minimalan poraz, a utakmicu je obilježila greška sudije koji je poništio regularan pogodak Mersudina Ahmetovića signalizirajući nedozvoljenu poziciju.

Šampione Bosne i Hercegovine u ponedjeljak 31. augusta u 18 sati očekuje utakmica šestog kola Premijer lige BiH u Bijeljini protiv ekipe Radnika. 

 

(FENA) H. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo