Stranačke aktivnosti     | 26.08.2020. 14:27 |

Saopćenje za javnost SBB-a

FENA Saopćenje

Radončić odgovara Đakoviću na najintrigantnija pitanja

Fahrudin Radončić, Predsjednik SBB-a i bivši ministar sigurnosti, nakon duže medijske šutnje u smislu davanja intervjua, u veoma otvorenom razgovoru sa Matom Đakovićem odgovara na veoma intrigantna pitanja zašto je napustio poziciju ministra sigurnosti BiH, koga vidi kao budućeg člana Predsjedništva BiH na izborima za dvije godine, ko su paraobavještajni centri koji medijski pripremaju njegovu satanizaciju i političku i fizičku likvidaciju...

Također, Radončić komentira i izjavu Aljoše Čampare da ne želi biti mač u tuđim rukama protiv njega, kako će se ponašati ministri SBB-a u Vladi FBiH, šta će biti sa Vladom Kantona Sarajevo.

Radončić odgovara i na pitanje zašto je Predsjedništvo BiH izolirano u kontaktima sa šefovima drugih država i daje  argumente zbog čega Dodiku i Čoviću nigdje neće biti bolje nego u Bosni i Hercegovini, šta misli o Cikotićevoj tezi da je migrantsko pitanje i deportacija ileganih migranata „sexy“ i turističko pitanje.

Intervju sa Radončićem emituju dvije TV stanice, RTRS u 21 sat večeras i OBN sutra u 21,10 sati.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta