Sport     | 24.08.2020. 14:45 |

Sergio Rico potvrdio odlazak iz PSG-a

FENA Agencije

PARIZ, 24. kolovoza (FENA) - Španjolski vratar Sergio Rico potvrdio je u poruci na društvenim mrežama da napušta redove finaliste Lige prvaka francuskog Paris Saint-Germaina, u koji je prošle godine stigao na posudbu iz Seville.

"Bila mi je čast što sam mogao dijeliti poziciju među vratnicama i svoje snove s prijateljem Keylorom Navasom, kao i sa svim drugim suigračima, tehničkim osobljem i našim divnim navijačima", napisao je 26-godišnji vratar u oproštajnoj poruci na Twitteru i Instagramu objavljenoj nakon poraza od Bayerna u finalu Lige prvaka odigranom u Lisabonu.

"Nažalost, nismo se vratili u Pariz s trofejom, ali sam uvjeren da će se ova skupina uskoro ponovno boriti za ulazak u finale", napisao je Rico koji nije dobio priliku braniti u finalu, ali je zamijenio ozlijeđenog Navasa u polufinalnom dvoboju protiv RB Leipziga u kojem je PSG slavio s 3-0.

Tijekom jednogodišnjeg boravka u Parizu Rico je branio u deset utakmica u kojima je PSG ostvario svih deset pobjeda, a Rico je šest puta sačuvao svoju mrežu netaknutom.

Andalužaninu ostaje još godinu dana ugovora sa Sevillom, za koju je posljednji put branio prije dvije sezone, jer je prije dolaska u PSG godinu dana bio na posudbi u Fulhamu, prenosi Hina.

Parižani će se morati dati u potragu za novim pričuvnim vratarom ili će u tu ulogu promovirati 20-godišnjeg Poljaka Marcina Bulku koji je u prošlosezonskoj hijerarhiji bio treća vratarska opcija.

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana