Stranačke aktivnosti     | 18.08.2020. 17:34 |

Saopćenje za javnost OO SDS Stanari

FENA Saopćenje

Milorad Dodik je danas došao u Stanare da se zahvali lokalnim šerifima Goranu Jeriniću i Dušanu Paniću za doživotnu penziju koju su mu obezbijedili na teret budžeta opštine i da im obeća zaštitu od policije i tužilaštva.

Protiv Dušana Panića se vodi više istraga od strane tužilaštva i MUP-a za višemilionske krađe i pronevjere budžeta opštine Stanari. Da li je Milorad Dodik danas bio u Stanarima da zaštititi svoje pulene od krivičnog gonjenja ili da podigne novac od penzije koju su mu velikodušno dodjelili, ostaje da se vidi.

Jedno je sigurno da lokalne moćnike Gorana Jerinića , narodnog poslanika koji se nikad u Narodnoj Skupštini RS nije javio za riječ i Dušana Panića, načelnika opštine Stanari, protiv kojeg MUP i Tužilaštvo vode više od 8 istraga za zloupotrebe službenog položaja i krađe novca iz budžeta u milionskim iznosima, teško da može spasiti od narodnog nezadovoljsta i razočarenja opštinom i politikom SNSD-a u Stanarima.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu