Ekonomija     | 18.08.2020. 12:04 |

REDAH organizira Info dan za poljoprivredne organizacije u Livnu

FENA Saopćenje

LIVNO, 18. kolovoza (FENA) - Asocijacija za ekonomski razvoj REDAH organizirat će u četvrtak, 20. kolovoza, u Livnu "Info dan" kako bi se potencijalni prijavitelji - poljoprivredne organizacije upoznale s javnim pozivom EU4Agri za sufinanciranje projekata u sektoru poljoprivrede.

Na skupu će REDAH zainteresiranima pobliže objasniti proces apliciranja, kriterije javnog poziva, ukazati na dosadašnja iskustva, pružiti savjete o potrebnim dokumentima, te ponuditi odgovore na pitanja u vezi apliciranja na javni poziv.

Poziv Eu4Agri je otvoren 30. srpnja ove godine, a krajnji rok za podnošenje prijava je 30. rujan 2020. godine do 15.00. sati.

EU4AGRI objavio je Javni poziv vrijedan 3 miliona KM za dodjelu bespovratnih sredstava tj. investicija u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, odgovarajući ujedno i na potrebe za oporavkom od krize prouzrokovane Covid- 19 pandemijom. Ovo je prvi u nizu javnih poziva u sklopu EU4Agri projekta, priopćeno je iz Vlade Hercegbosanske županije.

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo