Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Saopćenje

U CARA TROJANA KOZJE UŠI!

Do podne pozicija, od podne opozicija!

Tri mjeseca ministar, pa kada je vidio šta mu je posao, čovjek odustao!

Tvrdi da nije ni sa kim u koaliciji, pogotovo sa SDA i DF-om,  a ni jednu poziciju njegovi partijski kadrovi  nisu napustili! Od brojnih direktorskih, ministarskih i inih mjesta od kantona do države BiH!

Napada Komšića i predsjednika CIK-a pa tako jednim udarcem ubija dvije muhe, osporavajući legitimitet i jednog i drugog, a zapravo još jednom, ali nikada direktnije, uvlači se pod skute Čovića i Dodika.

Hipohondar, ko biva zabrinut za moguće posljedice korone, udara po zdravstvu, a istovremeno koči imenovanje ministra istog tog zdravstva, jer je, po caru Trojanu riječ o „anonimusu“!! A ko biva Trojan je taj koji udara certifikat i doktorima, da ne spominjemo koliko je takva izjava uvreda za svakog normalnog čovjeka, pa i za ljekara.

I budali je valjda već jasno o kojem je političkom travestitu riječ! O „najvećem neimaru u Bošnjaka“, spletkarošu i čovjeku kojemu se ne smije vjerovati!

Još je daleko novembar. Do tada ćemo se naslušati još novih gluposti, uvreda i uvlakačkih poteza prema dvojcu Dodik-Čović od strane ovog „neimara“.

Opasno je kada nekoliko puta ponovljena laž počne da se tretira kao istina. To je taktika na koju on i oni  igraju.

Pa ko nasjedne, do njega je!

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.