Bosna i Hercegovina     | 04.08.2020. 13:01 |

Održana redovita videokonferencija čelnika policijskih agencija

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 4. kolovoza (FENA) - U utorak je održana redovita videokonferencija čelnika policija i čelnika graničnih policija Slovenije, Hrvatske, Srbije, Italije, Mađarske, Austrije i Bosne i Hercegovine, a prvi put su na videokonferenciji sudjelovali i čelnici Albanije, priopćeno je iz Granične policije BiH.             

Na konferenciji su razmijenjene informacije u pogledu mjera vezano za borbu protiv COVID-a 19, koje države sudionice konferencije primjenjuju u svojim zemljama,

Granična policija Bosne i Hercegovine je također, informirala o aktualnim mjerama i odlukama mjerodavnih tijela naše države koje se provode u Bosni i Hercegovini u vezi s borbom protiv covid-a 19. Tijekom konferencije, razmijenjeni su i aktualni podaci o stanju na kopnenim granicama kao i o nezakonitim migracijama, s kojima se bh. granična policija godinama sustavno bori te ulaže maksimalne napore u zaštiti državne granice.

Graničnu policiju Bosne i Hercegovine na današnjoj videokonferenciji je predstavljao zamjenik ravnatelja Fahrudin Halač. 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo