FENA biznis     | 17.07.2020. 15:56 |

Otvorena renovirana poslovnica Telemacha u BBI

FENA Saopćenje

SVEČANO OTVORENA RENOVIRANA POSLOVNICA TELEMACHA U BBI

Danas je u Sarajevu u BBI centru svečano otvorena potpuno obnovljena poslovnica kompanije Telemach. Opremljena u duhu novih tehnologija otvorila je svoja vrata svim posjetiocima, nudeći sasvim novo korisničko iskustvo.

- Naša prepoznatljiva lokacija u BBI centru, građanima Sarajeva od danas je predstavljena u potpuno novom ruhu, sa novim konceptom kroz jedinstven i inovativan pečat kompanije Telemach. Kao lider na tržištu novim pristupom najavljujemo modernu eru približavanja našim korisnicima. Vodeći se svjetskim i inovativnim trendovima u savremenom poslovanju novi koncept baziramo na pojedinačnom pristupu i potrebi svakog korisnika. U ovim izazovnim vremenima nastojimo smanjiti čekanje u redovima u poslovnicama, kako bismo se svakom korisniku maksimalno posvetili. Želja nam je naše građane dočekivati u prozračnom okruženju i pozitivnoj atmosferi. Vizija Telemacha je da u našim poslovnicama korisnici, na jednom mjestu, dobiju sve usluge i odgovore na sva pitanja. Izuzetno mi je zadovoljstvo najaviti da od danas naši najmlađi u BBI centru mogu, u okviru dječijeg kutka testirati i novi EON Kids daljinski upravljač koji je upravo stigao na tržište, a koji je specijalno dizajniran za djevojčice i dječake -  kazao je Mirza Sendijarević, Direktor Sektora za shopove i terensku prodaju kompanije Telemach.

Poslovnica u BBI centru u Sarajevu prva je u nizu poslovnica u BiH koju kompanija Telemach do kraja 2020. godine planira osavremeniti. Svaka će sadržavati zabavno okruženje i dječiji kutak u okviru kojeg će najmlađi posjetioci moći testirati Video klub sa dječijim sadržajem, osvojiti poklone, ali i zabaviti se uz sjajan sadržaj predviđen za najmlađe. Uposlenici kompanije Telemach u BBI centru su pripremili brojna iznenađenja za sve posjetioce. 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Kompanija Telemach BH predstavlja novi EON Video klub

Pobjednici GOOD HACKathona Telemach fondacije posjetili inovativni razvojni centar United Cloud

Novogodišnji paketići Telemach fondacije stigli do 650 mališana iz cijele BiH

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!