Sport     | 22.06.2020. 09:39 |

Borna Ćorić 'pokupio' koronavirus

FENA Agencije

ZADAR, 22. lipnja (FENA) - Nakon što je bugarski tenisač Grigor Dimitrov u nedjelju navečer objavio da je covid-pozitivan testiraju se tenisači i organizatori Adria Toura.

N1 navodi kako su u ponedjeljak ujutro tri nalaza bila pozitivna, među njima i test najboljeg hrvatskog tenisača Borne Ćorića.

Načelnik Stožera civilne zaštite za Zadarsku županiju Šime Vicković izjavio je da je do sada više od tisuću osoba vezanih za zadarski turnir podvrgnuto testiranju.

- Organizira se smještaj, tzv. karantena u kojoj će biti smješteni igrači pozitivni na koronavirus i stručno osoblje, u izradi je i popis njihovih kontakata. Formirani su dodatni timovi, otvorene telefonske linije - rekao je Vicković.

Proteklih dana Dimitrov je sudjelovao na beogradskom i zadarskom turniru Adria Toura, a cijelo vrijeme bio je u kontaktu s brojnim tenisačima, fanovim i organizatorima tih teniskih događaja.

Dimitrov je u subotu odigrao meč protiv Ćorića, nakon čega se nije dobro osjećao te se povukao s turnira. U četvrtak je igrao trening utakmicu s košarkašima Zadra koji su sinoć poslani u samoizolaciju.

Bugarin je sudjelovao i na dječjem danu gdje je igrao tenis s desecima djece, a bio je i na koncertu Gibonnija.

 

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Danas počinje teniski turnir Foča Open

Džumhur poražen na startu Challenger turnira u Splitu

Fatić poražen u šesnaestini finala Challenger turnira u Splitu

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta