Bosna i Hercegovina     | 19.06.2020. 08:43 |

Vlada ZHŽ-a donijela više odluka i razrješenja

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 19. lipnja (FENA) - Vlada Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) na sjednici u četvrtak donijela je Odluku o ukidanju mjesečnih naknada za rad članovima upravnih vijeća domova zdravlja u ZHŽ-u i članovima Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo ZHŽ-a za mjesec svibanj i lipanj 2020. godine.

Vlada je također donijela  Odluku o donošenju Programa javnih investicija ZHŽ-a za razdoblje 2021. – 2023. godina i Odluku o korištenju sredstava „Kapitalni izdaci – nabava udžbenika" utvrđenih Proračunom ZHŽ-a za 2020. godinu, priopćeno je sa sjednice županijske Vlade.

Također, Vlada je usvojila Periodično izvješće o izvršenju Proračuna ZHŽ-a za razdoblje od 1. siječnja do 31. ožujka 2020. godine, te Izvješće o radu Zavoda za javno zdravstvo ZHŽ-a za 2019. godinu.

Usvojila je i Program rada Zavoda za javno zdravstvo ZHŽ-a za 2020. godinu,  Izvješće o radu Zavoda za poljoprivredu ZHŽ-a za 2019. godinu te Plan i program rada Zavoda za poljoprivredu Županije za 2020. godinu.

Razriješeno je privremeno Upravno vijeće Doma zdravlja Grude u sastavu: Jure Tomas, Lenka Šimić, Slavica Šimić, Ivana Čolak i marija Vranješ te imenovano Upravno vijeće u sastavu: Stanislav Perić, Slavica Šimić, Jerko Brzica, Ivana Čolak i Vlado Šimunović.

Također, razriješeno je i privremeno Upravno vijeće Doma zdravlja Posušje u sastavu: Slaven Bašić, Zlatko Ramljak, Zdrava Bogut, Ivan Pavković i Dinka Soldo, nakon čega je imenovano Upravno vijeće u istom sastavu.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Vlada HNŽ-a usvojila Program rada za 2024. i imenovala ravnatelja ZZO-a HNŽ-a

Vlada BPK - Utvrđena konačna lista, pravo na stipendiju ostvario 161 student

Vijeće ministara BiH danas o Strategiji integriranog upravljanja granicom

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'