Regija     | 14.06.2020. 09:10 |

Iz Mrežnice izvučena tijela dvojice nepoznatih muškaraca

FENA Agencije

KARLOVAC, 14. lipnja (FENA) - Po nalogu karlovačke policije ronioci HGSS-a su u subotu pretraživali rijeku Mrežnicu i u večernjim satima pronašli tijela dvojice nepoznatih muškaraca, a na njihovo utapljanje policiji je ukazala skupina nelegalnih migranata.

Karlovačka policijska uprava izvijestila je da su njihovi djelatnici koji rade na poslovima zaštite državne granice Republike Hrvatske u subotu oko podneva u mjestu Svojići kod Barilovića zatekli strane državljane, koji su izjavili da su se na slapovima Mrežnice utopile dvije osobe.

Policajci su odmah otišli na mjesto događaja, a 15 pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) krenulo je pretraživati rijeku.

"U večernjim satima su iz rijeke izvučene dvije nepoznate muške osobe, te se s ciljem utvrđivanja njihovog identiteta i okolnosti stradavanja provodi kriminalističko istraživanje", naveli su iz PU karlovačke.

Hina u karlovačkom Centru 192 doznaje da stranci koji su zatečeni na obali Mrežnice, nisu zatražili azil pa je prema njima zaspočeo proces sukladan Zakonu o strancima. To znači da će dobiti rješenje s rokom za dragovoljno napuštanje prostora Republike Hrvatske i Europskog gospodarskog prostora.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Zastupniku u Saboru KSB-a zapalili automobil

Uhićen muškarac koji je kod bolnice u Mostaru pacijentima na odvikavanju prodavao narkotike

Policiju Brčkog posjetili članovi Asocijacije vojno diplomatskih predstavnika u BiH

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom