FENA biznis

BBI banka dobitnik britanske nagrade 'Best Investor Relations Bank B&H 2020'

Saopćenje

Bosna Bank International (BBI) dobitnica je nagrade ”Best Investor Relations Bank Bosnia and Herzegovina 2020”, vodećeg finansijskog portala i magazina „Global Banking & Finance Review“ iz Velike Britanije.

„Global Banking & Finance Review“ je finansijska platforma osnovana 2010. godine koja svojoj čitalačkoj publici od tri miliona ljudi iz preko 200 država širom svijeta nudi vijesti, analize, mišljenja, recenzije, intervjue i video zapise iz svijeta bankarstva, finansija, poslovanja, trgovine, tehnologije, ulaganja, brokerskih poslova, poreskih i novosti iz svijeta prava, kao i islamskih finansija.

Stručni i istraživački tim za dodjelu nagrada, od samog osnivanja  2011. godine kada je utemeljen, nagrađuje inovacije, strategije, progresivne i inspirativne promjene koje se događaju u globalnoj finansijskoj zajednici. Nagrade su osmišljenje kako bi se prepoznale kompanije svih veličina koje su istaknute u određenim područjima stručnosti i izvrsnosti u finansijskom svijetu.

Inače, nagrade za bankarstvo i finansije „Global Banking & Finance Review“ u svijetu su prepoznate kao simbol izvrsnosti u bankarskom i finansijskom poslovanju. Bosna Bank International d.d. Sarajevo članica je Vijeća stranih investitora (Foreign Relations Council  - FIC) u Bosni i Hercegovini, a od 2010. godine BBI organizuje Sarajevo Business Forum (SBF), poslovno-investicijsku konferenciju koja je prepoznata kao najznačajniji događaj za spajanje investitora i poslovnih ideja i projekata u Jugoistočnoj Evropi.

 

Kontakt informacije:

Bosna Bank International d.d.
Trg djece sarajeva bb 71.000 Sarajevo BiH

Besplatni telefon: 0800 200 20

Tax: +387 33 203 122
E-mail: info@bbi.ba
Web: www.bbi.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.