Bosna i Hercegovina     | 20.05.2020. 12:39 |

Izvještaj o finansijskom poslovanju Službe za zapošljavanje na Skupštini KS

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 20. maja (FENA) - Izvještaj o radu i finansijskom poslovanju Javne ustanove "Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo" za 2019. godinu bit će razmatran sutra na Skupštini Kantona Sarajevo. 

Zastupnici će razmatrati i Izvještaj o izvršenju finansijskog plana prihoda i izdataka Javne ustanove "Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo" za 2019. godinu, kao i Informaciju o utrošku sredstava za projekat "Izgradnja i opremanje tramvajskih stajališta za kontrolisanu naplatu karata i uvođenje elektronskog sistema naplate".

Na dnevnom redu je Informacija "Uloga Direkcije za robne rezerve Kantona Sarajevo tokom pandemije izazvane (COVID-19) virusom", Informacija o potpisivanju ugovora između KJP "ZOI ‘84" OCS d.o.o. Sarajevo i firme Domo Art d.o.o. o iznajmljivanju restorana Benetton na Bjelašnici te Informacija o uplati sredstava iz Budžeta Kantona Sarajevo web portalu Sarajevska sehara.ba.

Sjednica će biti održana online, a bit će emitovana uživo u programu Televizije Sarajevo, kao i putem web stranice TVSA, saopćeno je iz Pres-službe KS-a.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Vlada FBiH donijela zaključak o usvajanju Strategije razvoja male privrede FBiH 2022-2027.

Vlada BPK odobrila sredstva za subvencioniranje ogrijeva penzionerima

Sjednica Vlade FBiH danas u Sarajevu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo