Kultura     | 18.05.2020. 11:51 |

Radionica kreativnog pisanja i proze u Knjižnici Ljubuški

FENA Saopćenje

LJUBUŠKI, 18. svibnja (FENA) - Javna ustanova "Kulturno-športski centar" Ljubuški nastavlja sa svojim brojnim raznovrsnim kulturnim aktivnostima prilagođenima novonastaloj situacijji prouzrokovanoj pandemijom covid-19, poštujući sve propisane mjere i preporuke od strane nadležnih stožera i ustanova.

Iz te ustanove ističu kako su otvorene prijave za radionice kreativnog pisanja poezije i proze u Knjižnici Ljubuški za učenike osnovnih i srednjih škola te odrasle – članove knjižnice, pod stručnim rukovodstvom književnika prof. Mate Grbavca.

Prijaviti se može osobno u knjižnici, poštujući propisane mjere i preporuke, te posredstvom facebook stranice Knjižnica Ljubuški, kao ujedno i na kontakt 039/831-829.

Prijave traju do 15. lipnja, a broj prijava je ograničen.

"Radionicom kreativnog pisanja polaznicima se nastoji pružiti mogućnost i prostor da svoje spisateljsko iskustvo i spoznaje podjele s onima koj eto zanima te da svoj rad nastave razvijati pod vodstvom književnog profesionalca.

Mada se pisanje u našoj tradiciji uglavnom smatra spontano stečenom sposobnošću pojedinca, to je ipak umijeće koje, uz stečenu sposobnost, treba izučavati i usavršavati te će rezultati, nakon radionice, zasigurno biti vidljivi", poručili su iz Knjižnice Ljubuški.

 

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Radionice 'Strip dostupan svima' održane u Dječijem domu Mostar

Partnerstvo pravosuđa i medija u procesu kvalitetnog informisanja građana

U Grudama radionica o uvođenju imunizacije protiv HPV-a

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'