FENA biznis     | 14.05.2020. 11:03 |

Addiko Business EBank - Elektronsko bankarstvo za pravne subjekte

FENA Saopćenje

Plaćajte uslugom Addiko Business EBank - elektronsko bankarstvo za pravna lica i uštedite i vrijeme i novac! 

Elektronsko bankarstvo je u toku vanredne epidemiološke situacije postalo veoma popularno, te se pokazalo jako korisnim i jednostavnim. Addiko banka, osim za fizička lica, nudi usluge elektronskog bankarstva i za pravna lica, koje omogućava brže i jednostavnije obavljanje platnih transakcija i pregled platnog prometa kompanije, pristup računima i uvida u promjene po istima, pregled i štampu izvoda po transakcionim i deviznim računima, 24 sata, 7 dana u sedmici. 

„Addiko Business EBank omogućava klijentima da koriste svoje bankarske usluge sa bilo kojeg mjesta u svijetu odakle imaju pristup internetu. Svjesni smo troškova vođenja kompanije, te zbog toga klijentima nudimo jednostavan način da smanje troškove, ali i količinu papirne korespodencije s Bankom“, istakla je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo, te dodala je elektronska komunikacija sa bankom putem korištenja usluge Addiko Business EBank ekonomičnija, brža i jednostavnija, ali u isto vrijeme i potpuno sigurna. 

„Trudimo se biti partneri svojim klijentima što posebno ističemo u saradnji sa pravnim licima. Fokusiramo se na bitno i svoje usluge kreiramo na osnovu potreba naših klijenata. Praćenje svojih finansija u svakom trenutku je od neizmjerne važnosti za naše klijente, te im putem usluge Addiko Business EBank između ostalog omogućavamo i pregled kredita, depozita, kartica i kartičnih transakcija, ali i pregled proizvoda dokumentarnog poslovanja“ istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka. 

Aktivacija usluge Addiko Business EBank je bez naknade i jednostavna jednako kao i njeno korištenje. Dodatne informacije o usluzi Addiko Business EBank potražite na addiko.ba, ili u najbližoj poslovnici Addiko banke, a za tehničku podršku pozovite 033 866 666 ili 051 951 000. 

 

Kontakt informacije:

Trg solidarnosti 12, 71 000 Sarajevo, BiH

T + 387 (0)33 755 783,
M +387 61 491 899

emir.jildizlar@addiko.com
addiko.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Jedanaesta godišnjica humanitarne akcije zaposlenika Addiko banke

Prenesite kredit u Addiko, uz poklon do 1000 KM i Mastercard kreditnu karticu

Addiko Bank potvrdila međunarodni certifikat „Customers’ Friend – Jer mi cijenim

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta