Stranačke aktivnosti     | 04.05.2020. 11:03 |

Priopćenje Hrvatske stranke BiH

FENA Saopćenje

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST HS BiH 

HDZ BiH predvodnik integracija Bosne i Hercegovine u istočni savez?

Postavlja se opravdano pitanje, u ovim korona vremenima, da li je gospodin Čović zatražio od OS BiH da obave dekontaminaciju i dezinfekciju mostarske Sveučilišne kliničke bolnice, prije nego je to zatražio od Ruske Federacije. Ukoliko OS BiH nemaju razvijenu ovakvu sposobnost čija je to odgovornost. Ako nismo sami sposobni da obavimo ovakvu vrstu posla postoje druge zemlje, članice NATO saveza, koje zasigurno mogu i pristale bi da nam iziđu u susret i pomognu u ovim teškim vremenima.

Što je to navelo gospodina Čovića da se obrati baš Ruskoj Federaciji a ne NATO savezu, pretpostavljamo da je gospodin Dodik nazvao određene ljude. Ne tako davno kroz 5 točaka “ZA” HDZ BiH nas je uvjeravao kako se dosljedno zalažu za put da naša domovina što prije postane dijelom EU i NATO saveza, kažu u HDZ-u BiH.

Da li je HDZ BiH predvodnik integracija Bosne i Hercegovine u EU i NATO ili se nešto drugo iza Huma valja ?

HS BiH poziva EU i NATO savez da nam pošalju sve raspoložive snage koje će izvršiti dekontaminaciju bosansko hercegovačkog zračnog i zemaljskog političkog prostora kako bi se suzbili svi štetnici koji ovu zemlju u dvadeset prvom stoljeću drže u mraku.

Ured za informiranje

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

HS BiH pozvao Schmidta da nametne sve zakone koji su BiH potrebni za rješavanje unutarnjih problema

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!