Bosna i Hercegovina     | 21.04.2020. 14:46 |

Čović u Ravnom: Tranšama s viših razina vlasti pomoći općinama

FENA Saopćenje

MOSTAR, 21. travnja (FENA) - Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović u Ravnom se sastao s predsjednicom Općinskog odbora HDZ-a BiH Stanom Burić koja ga je upoznala s poduzetim mjerama u borbi protiv širenja koronavirusa u toj općini.

"Na sastanku je naglašena važnost dobre komunikacije i koordinacije koju dužnosnici HDZ-a BiH imaju na svim razinama, kojom se osiguravaju, kako je ocijenjeno, svi potrebni preduvjeti za pomoć zdravstvenom sustavu, gospodarstvu te zaštiti radnih mjesta", priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Razgovarano i o nužnosti osiguravanja dodatnih financijskih sredstava s viših razina vlasti za pomoć općinama za poticaj poljoprivredi, gospodarstvu, obrtima te drugim sektorima izravno pogođenim pandemijom koronavirusa.

"U Ravnom je posebno naglašena potreba za dodatnim proračunskim sredstvima u smislu osiguravanja pomoć poljoprivrednicima pri isplati poticaja, te pomoći u proljetnoj sjetvi kao i ostvarivanja što većih zasada s obzirom na ukupno stanje, nestabilne cijene i porast svih životnih namirnica", dodaje se u priopćenju.

Na sastanku je razgovarano i o drugim projektima na području Ravnog koji, kako je istaknuto, ne smiju pasti u drugi plan, bilo da se radi o infrastrukturnim, gospodarskim ili turističkim temama.

 

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Prvi pub kviz općeg znanja u općini Ravno

HDZ BiH: Domaći dužnosnici moraju predvoditi političke procese i europske integracije BiH

Priopćenje za javnost Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo