Bosna i Hercegovina     | 05.04.2020. 16:35 |

Spriječeno krijumčarenje cigareta iz Crne Gore u BiH

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 5. travnja (FENA) - Policijski službenici PGP Trebinje su, postupajući u skladu s operativnom akcijom "DSC 2", spriječili krijumčarenje 9.350 kutija cigareta u vrijednosti oko 40.000 maraka.  

 Predmetne cigarete je u BiH, iz Crne Gore, pokušao prokrijumčariti državljanin BiH upravljajući terenskim vozilom marke "Nissan Terano" bez registarskih oznaka, izvijestila je u nedjelju Granična policija BiH.

 U tijeku je kriminalistička obrada osobe koja se sumnjiči za kazneno djelo krijumčarenja, a shodno naredbi postupajućeg tužitelja Tužiteljstva BiH i sudca za prethodni postupak Suda BiH, izvršen je očevid te je izvršeno izuzimanje krijumčarenih cigareta, vozila i predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u postupku.

 Iz Granične policije napominju da je PGP Trebinje, tijekom 2019. i 2020. godine, izuzetno pogođena migrantskom krizom te je odlukom ravnatelja GP BiH Zorana Galića ovoj postrojbi kao ispomoć na raspolaganju Mobilna postrojba za podršku i kontrolu Čapljina s ljudstvom, specijalističkom opremom i službenim psima, navodi u priopćenju Granična policija BiH.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

U Trebinju održana 'Akademija izvrsnosti Most Istok Zapad u Bosni i Hercegovini'

Na području Trebinja zaplijenjeno deset kilograma marihuane

Potvrđena optužnica protiv Kukuljca i drugih zbog krijumčarenja narkotika

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana