Bosna i Hercegovina     | 09.03.2020. 12:59 |

Niz projekata i aktivnosti Unije studenata Univerziteta 'Džemal Bijedić'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 9. ožujka (FENA) - Unija studenata Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru u ožujku organizira niz projekata, inicijativa i aktivnosti.

U četvrtak, 12. ožujka predviđena je ekološka akcija čišćenja Univerzitetskog kampusa, dok  je tečaj pružanja prve pomoći planiran za utorak, 17. ožujka.

Unija studenata će obilježiti Svjetski dan osoba s Down sindromom izložbom slika djece i omladine s posebnim potrebama u kampusu Univerziteta te radionicom u Centru za djecu i omladinu s posebnim potrebama "Los Rosales" u petak, 20. ožujka.

Akcija darivanja krvi planirana je na Mašinskom fakultetu 26. ožujka dok će 31. ožujka na Ekonomskom fakultetu biti održana edukativna radionica o osnovama poslovne komunikacije.

Paralelno s navedenim, u tijeku je akcija prikupljanja udžbeničke literature, te knjiga za obogaćivanje knjižnog fonda Univerzitetske biblioteke. Studenti mogu literaturu donirati svakim radnim danom u kancelariji Unije studenata.

"U ožujku će se nastaviti i Studentska univerzitetska liga, te sportsko-rekreativni turniri, zatim nastavak suradnje s Narodnim pozorištem Mostar, a posebno izdvajamo inicijative upućene prema Univerzitetu, fakultetima i univerzitetskim studijima vezane za poboljšanje nastavnog procesa, koji se direktno odnosi na studente, kao i inicijativa prema Gradu Mostaru, odnosno Odjelu za privredu, komunalne i inspekcijske poslove za postavljanje prikladnih kanti za odlaganje otpada", priopćili su organizatori.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!