Regija     | 27.02.2020. 14:24 |

Hrvatska: Ericsson Nikola Tesla od petka nastavlja s normalnim radom

FENA Cvita Kusić

ZAGREB, 27. veljače (FENA) - Kompanija Ericsson Nikola Tesla objavila je u četvrtak kako će od petka nastaviti normalno s radom, nakon što su njezini zaposlenici dva dana radili od kuće.

 "Ericsson Nikola Tesla od sutra, 28. veljače, nakon dva dana rada od kuće, nastavlja raditi na svim svojim lokacijama. U međuvremenu ovlaštene stručne službe provode dezinfekciju svih kompanijskih radnih i pratećih prostora", navode u priopćenju iz te kompanije.

 Dodaju kako je njihov oboljeli zaposlenik stabilno te da se oporavlja, a ostali zaposlenici koji su s njime bili u kontaktu nalaze se u samoizolaciji, osjećaju se dobro i nemaju nikakvih simptoma bolesti.

 "U samoizolaciji će ostati do 6. ožujka, sukladno nalogu epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo 'Dr. Andrija Štampar'", ističu iz kompanije.

 "Brzom reakcijom, internom i eksternom koordinacijom i komunikacijom te suradnjom sa svim nadležnim institucijama stvorili smo potrebne preduvjete za neometan i siguran rad u kompaniji. Mjere pojačanog opreza i preventivnog djelovanja ostaju i dalje na snazi", poručuju iz Ericssona.

 Napominju kako su svi njihovi zaposlenici koji su putovali u inozemstvo na poslovne putove 21. i 24. veljače obuhvaćeni posebnim preventivnim mjerama.

 "Za njih je organizirana kvalitetna stručna podrška iz Ericssona Nikole Tesle i lokalnih Ericssonovih kompanija u tim zemljama. Nitko od njih nema znakove bolesti", kaže se u priopćenju, prenosi Hina.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Izbori u Hrvatskoj: Bračne i rođačke veze hrvatskih političarki i političara

Izbori u Hrvatskoj: Na Veliki petak u ponoć istječe rok za kandidature

Hvar: U noći Velikog četvrtka počinje procesija Za križen

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom