Bosna i Hercegovina     | 19.02.2020. 09:39 |

Vlada ZHŽ-a utvrdila Prijedlog zakona o namještenicima

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 19. veljače (FENA) - Vlada Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) na sjednici održanoj u utorak utvrdila je Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o namještenicima u tijelima državne službe u toj županiji te ga uputila u redovitu skupštinsku proceduru.

Vlada je donijela Odluku o raspisivanju i provedbi javnog natječaja za izbor i imenovanje članova Upravnog vijeća Javne ustanove Razvojna agencija Zapadnohercegovačke županije – HERAG, Odluku o prijenosu sredstava „Tekući prijenosi Javnoj ustanovi Razvojna agencija Zapadnohercegovačke županije – HERAG“ utvrđenih proračunom ZHŽ-a za 2020. godinu te Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ZHŽ-a.

Uz ostalo, donesena je i Odluka o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu Županijskog pravobraniteljstva te Odluka o davanju suglasnosti na Plan korištenja financijskih sredstava ostvarenih na temelju naknade za zaštitu od požara i vatrogastvo za 2020. godinu.

Također, Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Upravnog vijeća Službe za zapošljavanje ZHŽ-a u sastavu: Frano Rupčić, Zoran Tica, Dinko Grbešić, Ivan Pinjuh i Ivan Soldo, kao i Rješenje o imenovanju Upravnog vijeća te službe u sastavu: Frano Rupčić, Dinko Grbešić, Ivan Pinjuh, Andrija Grizelj i Ivan Soldo, objavljeno je na službenim stranicama Vlade ZHŽ-a.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Vlada ZHŽ: Izmjena Odluke o donošenju Programa sredstava 'Tekući prijenosi za zaštitu okoliša'

Vlada ŽZH isplatila ukupan iznos za sufinanciranje prijevoza učenika

Vlada ZHŽ-a dala suglasnost na Odluku o usvajanju godišnjeg obračuna Šumsko-gospodarskog društva

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta