Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost Naše stranke

Saopćenje

Meliha Salčinović: SDA, A-SDA i SBB danas su Zenicu doveli pred uništenje

Sjednica Gradskog vijeća Zenica ni danas nije održana. Na njoj se nisu pojavili zastupnici SDA, A-SDA i SBB-a te zbog toga nije bilo kvoruma. Tim povodom reagirala je Meliha Salčinović, vijećnica Naše stranke u Gradskom vijeću Zenica:

„Za svaki odlazak Zeničana iz zemlje, kao i za sve negativnosti uzrokovane neusvajanjem budžeta u narednom periodu odgovorni su direktno SDA, A-SDA i SBB. Bojkotiranjem usvajanja privremenog finansiranja dodatno su motivirali na stotine naših građana na odlazak. S obzirom na to da se ovih dana intenzivno zalažu za opstanak države, pozivam njihova rukovodstva da utiču na svoje vijećnike da isto to rade kad je Zenica u pitanju. Neka utiču na njih da se vrate u demokratske procedure i da svoju osvetu prema političkim protivnicma ne ispoljavaju preko leđa građana. Njihovim nedolaskom na današnju sjednicu Gradskog vijeća, Zenica je dovedena pred uništenje“, rekla je Salčinović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.