Sport     | 30.01.2020. 12:40 |

'Rođeni' pripreme nastavljaju u Antalyji

FENA Saopćenje

MOSTAR, 30. siječnja (FENA) – Nogometaši Veleža otputovali su u četvrtak u Antalyju gdje će nastaviti pripreme za proljetni dio sezone.

Proteklih 19 dana "Rođeni" su radili na podizanju fizičke spreme, a u tom razdoblju odigrali su i dvije pripremne utakmice – svladali su Željezničar 2:1 te odigrali neodlučeno s Metallegheom 0:0.

- U ovoj fazi priprema želio sam dati podjednaku minutažu svim igračima koje imam u rosteru kako bi dobili priliku da pokažu na kojem su nivou. Utakmica protiv NK Metalleghe BSI Jajce bila je posljednja u kojoj je to bilo tako. Odmah po dolasku u Tursku počinjemo stvarati ekipu. Drago mi je da se nitko nije ozlijedio, a sade se okrećem selektiranju ekipe. U Antalyi nas čekaju puno bolji tereni, ali i kvalitetni renomirani protivnici protiv kojih se želimo okušati - izjavio je uoči polaska trener Veleža Feđa Dudić.

Veležova ekspedicija u Antalyji će se zadržati do 13. veljače. U turskom odmaralištu radit će se na uigravanje i brušenje forme za proljetni dio BH Telecom Premijer ligi BiH, najavili su iz mostarskog premijerligaša.

Do sada je potvrđeno odigravanje dviju prijateljskih utakmica protiv momčadi iz Bjelorusije - 4. veljače protivnik je Shakhtyor Soligorsk, a četiri dana kasnije Torpedo BelAZ.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Zrinjski domaćin Borcu u prvoj utakmici finala Kupa BiH

Zrinjski i Borac u finalu Kupa BiH

Nogometaši Borca prvi finalisti Kup-a Bosne i Hercegovine

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana