Servisne informacije     | 23.01.2020. 10:22 |

MUPKS - Izmjena režima saobraćaja 25. januara na području općine Hadžići

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 23. januara (FENA) - Na lokalitetu Veliko polje na Igmanu, a na osnovu rješenja Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo, doći će do privremene obustave saobraćaja zbog održavanja centralne manifestacije obilježavanja godišnjice „Igmanskog marša“, koju organizuje Savez udruženja antifašista i boraca NOR-a.

Privremeno će biti obustavljen saobraćaj 25. januara na regionalnom putu R442a Hadžići – Bjelašnica na dionici od Brezovače do Velikog polja od 10.15 do 14.30 sati i u ulici Vrelo Bosne od spoja sa ul. Magistrala od 09.30  do 10.00 sati.

Privremenu obustavu saobraćaja će vršiti policijski službenici VI Policijske uprave, a kolona s učesnicima manifestacije kreće iz pravca Hadžića u pravcu Igmana – Veliko polje.

Građani se obavještavju da će alternativni pravci za Bjelašnicu biti: Hadžići – Ilidža – Stup – Vojkovići – regionalni put R442a – Bjelašnica i obratno, dok će u pravcu Igmana moći koristiti regionalni put R442a do Malog polja.

- Apelujemo na građane da se pridržavaju uputa koje će dobivati od policijskih službenika - saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

U akciji 'Sleeper' policija u Sarajevu zaplijenila 6,9 kg droge

EU se složila oko strožijih pravila o saobraćajnim prekršajima počinjenim u drugoj zemlji

Štrajkovi poremetili željeznički i zračni saobraćaj u Njemačkoj

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom