Bosna i Hercegovina     | 16.01.2020. 18:19 |

Ministar sigurnosti BiH: Granična policija će imati punu potporu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 16. siječnja (FENA) - Ravnatelj Granične policije (GP) BiH Zoran Galić u utorak je u Glavnom uredu GPBiH u Sarajevu sa svojim suradnicima u posjet primio ministra sigurnosti BiH Fahrudina Radončića.

Na sastanku su razgovarali o stanju na državnoj granici i situaciji s ilegalnim migrantima te mjerama koje se poduzimaju na sprječavanju ilegalnih migracija, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Razgovarano je također i o načinu funkcioniranja Granične policije BiH, kao i problemima s kojima se ova agencija i policijski službenici susreću u svakodnevnom radu.

Ministar Radončić istaknuo je kako će Granična policija BiH u svom djelovanju imati punu potporu Ministarstva sigurnosti BiH, kao i da će se navedeno Ministarstvo, navodi se u priopćenju, usredotočiti na učinkovitiju kontrolu državne granice i jačanje kapaciteta Granične policije BiH.

Ravnatelj Galić i ministar Radončić naglasili su važnost unaprjeđenja koordinacije i uključivanje svih razina vlasti za učinkovitije upravljanje migrantskom situacijom u BiH, dodaje se u priopćenju.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Lideri Trojke: Prijetnje državi su prijetnje entitetima

Sastanak predstavnika Razvojne banke FBiH i komercijalnih banaka, cilj podrška razvoju bh. privrede

Magazinović razgovarao s Hunnom - Za godinu dana napravljen veliki napredak

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!