Stranačke aktivnosti     | 15.01.2020. 16:51 |

Saopćenje za javnost PDP-a

FENA Saopćenje

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

Iz Gradskog odbora PDP-a svakodnevno stižu upiti zašto Gradonačelnik i Gradska uprava uporno ćute na sve što se dešava u Banjaluci.

Prisjetimo se afere piralen. Napravljena je samo strategija, ali nije preduzet niti jedan konkretan korak. Prvobitno se negiralo uopšte postojanje opasnosti, potom kada smo dokazali i dokumentovali im da opasnost postoji, ništa konkretno nije urađeno.

O ekološkoj katastrofi Gradska uprava ne progovora. Ono što je suštinsko pitanje jeste i ko je odgovoran, za izlijevanje piralena u zemlju i za požar koji se desio u krugu Incela. Koga to gradske i republičke vlasti štite?

Stvar koja se ne smije zaboraviti jeste da zbog ćutanja građani Banjaluke će svaki dan da oboljevaju.

Komentarišući otvaranje puta prema Motikama predsjednik Gradskog odbora Draško Stanivuković je na društvenim mrežama napisao:

,,900 metara puta se svečano otvara uz veliku gozbu,
Iako je predviđeno 1200 metara..
Iako je ukupna dionica 5,5 kilometara..
Iako je rok za 1200 metara probijen, oni otvaraju 900 metara,
Iako su gradeći ovih 900 metara uništili dvije bočne ulice dužine 600 metara".

Iz Gradskog odbora PDP-a se pitaju i da li je izvođač radova platio penale zbog probijenih rokova i koliko? Dok se sve to upriličava jednom opštenarodnom gozbom.

Gozba koja košta koliko i jedan pružni prelaz koji život znači, ali ovo glasove znači. Kružni tokovi se svečano otvaraju, postavljanje 2,3 bandere za rasvjetu, dolazak vode u domaćinstva u 21.vijeku.

Treba se prisjetiti i ostalih stvari, poput parametara koji pokazuju da je vazduh u Banjaluci opasan po zdravlje, Igor Radojičić ga naziva prvom kategorijom.

Dok se o ovome ćuti i vaša đeca oboljevaju:

O zagađenosti vazduha se ćuti!
O ekološkoj katastrofi piralen se ćuti!
O ubistvima u Banjaluci se ćuti!
O saobraćajnim nesrećama i nesigurnim prelazima se ćuti!

- Uz Prointer ministra, dobili smo ĆUTOLOG GRADONAČELNIKA! Dodikov vijerni vazal i decenijski poslušnik sa čijim daljnjim vođenjem našeg grada dobijamo nastavak JANJEĆE i PRASEĆE POLITIKE, diktature u prefinjenijem obliku i sve što Željka, Lukač i Dodik zamisle, VAZAL mora u đelo da sprovede, pa i srce jedno na ušću Crkvene i Vrbasa da ukloni, oštar je Stanivuković.

Informativna služba PDP Banja Luka

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

PDP

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo