FENA biznis     | 07.01.2020. 12:09 |

Paketići za najmlađe pacijente u UKC RS

FENA Saopćenje

Najmlađe pacijente Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske predstavnici Addiko banke obradovali su novogodišnjim paketićima. Paketići su podijeljeni u okviru akcije "Jedan paketić za jedan osmijeh" koju zaposlenici Addiko banke provode već devetu godinu zaredom.

"Cilj ove naše akcije je razveseliti djecu koja svoje praznike provode u bolnicama,te im barem na kratko, kroz druženje sa Djed Mrazom, učiniti boravak u bolnici zabavnijim i ljepšim", izjavio je Dalibor Ličina, regionalni direktor prodaje u Addiko Bank ad Banja Luka, te istakao zadovoljstvo da su paketiće dobili i ležeći pacijenti, ali i svi oni koji su se u trenutku podjele zadesili u Klinici za dječije bolesti UKC RS.

"Zaposlenici Addiko banke su već godinama naši gosti, koji posjećuju naše pacijente i poklanjaju im paketiće. Zahvalni smo im zbog toga, jer se trude pomoći nam da se djeca osjećaju ljepše i ugodnije u bolnici, uprkos njihovom zdravstvenom stanju", istakla je Željana Kostrešević, glavna sestra Klinike za dječije bolesti UKC RS.

Ove godine akcija "Jedan paketić za jedna osmijeh" je počela u Mostaru, a nastavljena je i u drugim gradovima Bosne i Hercegovine. Akciju zajednički realizuju zaposlenici Addiko Bank ad Banja Luka i Addiko Bank dd Sarajevo.

Kontakt informacije:

Addiko Bank d.d.
Trg solidarnosti 12, 71 000 Sarajevo, BiH
T + 387 (0)33 755 783, M +387 61 491 899
emir.jildizlar@addiko.com
addiko.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Jedanaesta godišnjica humanitarne akcije zaposlenika Addiko banke

Prenesite kredit u Addiko, uz poklon do 1000 KM i Mastercard kreditnu karticu

Addiko Bank potvrdila međunarodni certifikat „Customers’ Friend – Jer mi cijenim

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'