Bosna i Hercegovina     | 18.12.2019. 15:32 |

Dodijeljene Dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskog fakulteta SUM-a

FENA Saopćenje

MOSTAR, 18. prosinca (FENA) - Dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Ivica Musić uručio je u srijedu ukupno 16 dekanovih nagrada najboljim studentima u akademskoj 2018./2019. godini te jednu pohvalnicu za izvannastavne aktivnosti.

Nagrađenima su dodijeljena i priznanja na svečanoj sjednici Znanstveno-nastavnog vijeća, a dekan Musić istaknuo je kako je ponosan na njihov ostvareni uspjeh.

"Vjerujem da taj osjećaj sa mnom dijeli cijela naša akademska zajednica. Ovo je prilika kada javno možemo istaknuti i pohvaliti rad naših najboljih studenata, jer uspjeh ovakve vrste nije posljedica ni slučajnosti, ni usputnosti, ni spontanosti, nego velikih odricanja, strpljivosti, upornosti, jednostavno rečeno predanog rada", kazao je Musić.

Studentica diplomskog Studija informacijskih znanosti Maja Grubišić istaknula je uime svih dobitnika kako je važno ne odustati.

"Važno je ne odustati na svakom putu u životu, pa tako i na ovom akademskom gdje treba imati visoko postavljene ciljeve, jasne i čvrste stavove, jer ovo priznanje i jest potvrda svega što smo prošli, potvrda da se rad i zalaganje uvijek isplate", navela je Grubišić.

Dobitnici dekanove nagrade su Martina Jurić, Mateo Čačija, Maja Grubišić, Antonela Jerković, Ivana Šimović, Vladimir Vegar, Barbara Benković, Mila Kvesić, Matea Kutle, Veronika Vasilj, Petar Babić, Ana Buratović, Ivana Drežnjak, Anita Ivanković, Gabrijela Jurišić i Marijana Primorac, a pohvalnicu za izvannastavne aktivnosti dobio je student Martin Mikulić, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Konferencija 'PR, Media & Sports Days': Umjetna inteligencija generira promjene

Čović posjetio Sveučilišnu galeriju i Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet SUM-a

Međunarodna konferencija o visokom obrazovanju i istraživanju na SUM-u

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta